Trei tipuri de machiaj: smokey, nude si ochi de pisica

Publicat de Bubu Blog la 23:46
Reacții: 

Am gasit niste sfaturi tare dragute si daca mie mi-au fost de folos ma gandeam ca poate va sunt si voua, sper sa va placa!Trei tipuri de machiaj: smokey, nude si ochi de pisica 

trucuri-folosite-in-machiajul-ochilorMachiajul ochilor este, probabil, cea mai importanta parte din aspectul nostru general. Ochii atrag atentia, atrag privirile oamenilor si comunica foarte mult despre tine inainte de a spune tu vreun cuvant, dar, daca este facut prost, machiajul ochilor poate fi primul indiciu ca esti machiata prea mult, sau sunt pur si simplu te straduiesti prea tare. Trucul este sa stii cand si unde sa folosesti diferite tipuri de machiaj al ochilor.


In general, veti dori sa evidentiati doar o caracteristica principala a fetei la un moment dat. Deci, daca va doriti un machiaj mai elaborat al ochilor, veti dori o culoare neutra, sau mai deschisa pentru buze. Daca doriti sa atrageti atentia asupra buzelor, utilizati un machiaj al ochilor mai natural, mai putin intens. Iata cateva stiluri de machiaj pe care fiecare femeie ar trebui sa le stapaneasca: smokey, ochi de pisica sau machiaj nude.


Machiajul smokey:
Este un machiaj ce pune foarte mult accent pe ochi, in general folosindu-se culori inchise, intense atat pe pleoapa superioara cat si pe cea inferioara si rimel in cantitati generoase pentru intensificarea privirii.
Culori potrivite de fard: violet, grena, ciocolatiu, negru, bleumarin.
Culori potrivite de ruj: roz pal, culori nude, tonuri de piersica, bejuri.


Machiajul ochi de pisica:
Poate avea intensitate atat in zona ochilor cat si a buzelor deoarece deasupra liniei de tus care trebuie sa inceapa in coltul intern al ochiului si sa mearga ascendent spre coltul extern in exterior puteti aplica fard in orice culoare sau sa aplicati doar un ruj intens.
Culori recomandate de tus: negru, maro, bleumarin, violet.
Culori recomandate fard: tonuri neutre de bej, ciocolatiu, oranj.
Culori recomandate ruj: rosu, burgundy, trandafiriu, orice alta culoare ce vi se potriveste.


Machiajul nude:
Foloseste doar culori naturale pentru a ne evidentia trasaturile frumoase si pentru a ascunde eventualele defecte. Pentru acesta vom folosi doar farduri si rujuri bej, vanilie, maron, ciocolatiu, rose. La acest machiaj putem aplica o nuanta putin mai intensa de fard de obraz roz ce imita rositul natural (nu mai intens) pentru a crea o iluzie de piele sanatoasa.

7 comentarii:

Tudor Elena on 31 mai 2012, 00:13 spunea...

utile informatii si asa sunt neindemanatica in efectuarea machiajului :(

cry_filo on 31 mai 2012, 01:23 spunea...

multumim , imi place cel mai mult machiajul nude!!!

Calin Andreea Daniela on 31 mai 2012, 21:37 spunea...

Mie imi place cel nude :)

Ana Naghi on 31 mai 2012, 23:42 spunea...

il prefer pe cel nude

Csipkes Monika Gabriella on 17 iunie 2012, 20:42 spunea...

Cat eyes forever!... :)

Bubu Blog on 19 iunie 2012, 02:42 spunea...

Ma bucur ca va place fetelor

Radu Adina on 28 iunie 2012, 23:50 spunea...

Nude este preferatul meu

Trimiteți un comentariu

 

Bubu blog Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Ugg Boots Sale | web hosting