4 măști faciale de primăvară

Publicat de Bubu Blog la 09:09
Acneea, ridurile și petele maronii încarcă tenul și-l îmbătrânesc. Deși procesul de îmbătrânire a pielii este unul normal şi are loc în timp, există câteva remedii naturale, care contribuie la reducerea aspectului de ten încărcat.

Lapte și scorțișoară
Într-un bol amestecă o lingură de lapte, o jumătate de linguriță de scorțișoară, 2 linguri de miere și 1 linguriță de vanilie. Masca se aplică pe fața curățată în prealabil, într-un strat uniform. Se lasă să acționeze timp de 15 minute, după care se îndepărtează cu apă călduță.
Migdale și mentă
Pentru eliminarea celulelor moarte și curățarea tenului în profunzime ai nevoie de o mască facială pe bază de mentă și migdale. Folosește un blender în care să amesteci 5 frunze de mentă, 1 lingură de iaurt și 1 lingură de lapte praf. Pasta se aplică pe față, evitând zona ochilor, iar după 15 minute se îndepărtează cu apă călduță. Rezultatul? Tenul va fi mai catifelat și mai luminos.
Pătrunjel, castravete și iaurt
Pentru revitalizarea tenului, folosește o mască pe bază de pătrunjel, castravete și iaurt. Într-un blender amestecă 3-4 fire de pătrunjel proaspăt, o lingură de castraveți tăiați cubulețe și o lingură de iaurt. Pasta se aplică pe față și se lasă să acționeze în jur de 10-15 minute, după care clăteşti bine.
Ouă și ulei de migdale
Spune adio tenului încărcat cu următoarea mască facială, preparată dintr-un ou și o linguriță de ulei de migdale. Amestecul se aplică pe față folosind un disc demachiant de bumbac. Pentru o absorție eficientă a nutrienților, masca se lasă pe față timp de 10 minute, după care se îndepărtează cu apă din abundență.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Bubu blog Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Ugg Boots Sale | web hosting