Bestautovest

Publicat de Bubu Blog la 08:29
Reacții: 
Masina este ca si o adoua casa pentru mine, pentru ca imi petrec foarte mult timp in ea, iar rutina mea zilnica ma face sa o folosesc destul de des si tocmai din aceasta cauza imi doresc sa imi fac un spatiu cat mai confortabil si ambietal.
Incerc sa o pastrez cat pot de curata si ingrijita, intretinand si inlocuind piesele sau accesoriile care au inceput sa cedeze sau sa se strice.
Vizitand site-ul celor de la bestautovest am realizat ca am mare nevoie de mai multe produse pentru masina bineinteles si va invit si pe voi sa sa dati macar un tur virual magazinului si cred ca veti gasi produse calitative la un pret satisfacator
Eu mi-as dori foarte mult sa testez aceste covorase http://www.bestautovest.ro/covoras-auto-rodos.html
M-am uitat bine la descrierea lor, din care rezulta ca se potrivesc la majoritatea masinilor si sper sa se potriveasca si la mine.... am si masurat interiorul masinii ca sa fiu sigur :)))
Cert este ca ma atrage foarte mult design-ul covoraselor din spate pentru ca zona pe care o acopera acestea este zona care se murdareste cel mai des...cel putin la mine in masina :) .

Ma intereseaza aceaste covorase, pentru realizarea unui review video.
Tot navigand pe paginile site-ului bestautovest am mai descoperit si acesta surubelnita, care mi-ar fi de mare folos din pricina faptului ca este o surubelnita electrica, ce are un mare plus...faptul ca are si un acumulator, fapt care o face sa fie mult mai usor de folosit, netrebuind sa fie tinuta, neaparat in priza. Imi pare nespus de rau ca aceasta nu este momentan pe stoc, pentru ca mai mult ca sigur as fi achizitionat-o.


Cert este am gasit foarte multe produse, de care as avea nevoie insa din pacate pentru mine, nu le pot achizitiona pe toate.
Va invit sa vizitat si voi siote-ul si sa imi spuneti si mie, ce anume v-ati achizitiona.

Pe curand!!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Bubu blog Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Ugg Boots Sale | web hosting