Curatarea tenului

Publicat de Bubu Blog la 08:51
Reacții: 
Pentru a avea grija cum trebuie de corpul tau este foarte important sa iti cunosti tipul de piele: uscata, grasa sau mixta. Cele mai multe persoane au un ten mixt, cu zona T mult mai grasa decat restul fetei.

Curatarea tenului este foarte importanta deoarece productia naturala de sebum si de transpiratie, alaturi de actiunea agentilor din mediul ambient astern pe chip un strat invizibil de impuritati, pe care trebuie sa le elimini cu blandete, pentru a nu-ti irita tenul. Ea se face din centrul fetei catre exterior. Insista pe langa nari, barbie, frunte, fara sa uiti de radacina parului, gat si decolteu. 

Curata tenul cu apa calda si finalizeza intotdeauna cu apa rece, care ajuta la inchiderea porilor. Toate gesturile trebuie sa fie blande, iar la sfarsit tamponeaza-ti fata cu prosopul.

Mastile de fata sunt extrem de eficiente, mai ales daca vrei sa impiedici aparitia punctelor negre si a cosurilor. Cel mai bine este sa iti faci un obicei din aplicarea lor de doua – trei ori pe saptamana. 

Cand esti la dus, foloseste o perie din par natural pentru a-ti masa corpul. In felul acesta activezi si stimulezi circulatia sangelului si scapi de celulele moarte. 

Daca nu ai probleme de sanatate, cum ar fi anexita, atunci poti incerca si dusurile alternative cu apa calda si apa rece, care intesifica si mai mult circulatia sangelui si redau pielii fermitatea.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Bubu blog Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Ugg Boots Sale | web hosting