Zatul de cafea si combaterea celulitei

Publicat de Bubu Blog la 05:19


Stiati ca zatul de cafea ajuta la combaterea celulitei?

Aveti nevoie de: 

-ulei de masline
-zat de cafea
-folie de plastic
Turnam uleiul de masline peste zatul de cafea,iar apoi amestecam bine,mergem in cada si incepem sa intindem zatul cu ajutorul mainilor pe zonele cu probleme.
Dupa ce ne-am "uns" bine, incepem sa ne impachetam cu folie de plastic.
Lasam 15-20 de min sa actioneze apoi dam folia jos si ne clatim cu dusul,ne ungem din nou doar cu ulei de masile, masam pana se intinde pe tot corpul si pana se inroseste pielea, imbracam un halat de bumbac si stam in el 30 de min sau pana transpiram, se repeta o data pe saptamana in cazul in care aveti celulita mai putin vizibila, pt "coja de portocala" repetati de 2-3 ori pe saptamana.




Ati incercat pana acum acest remediu?
Daca da cum vi s-a parut experiementul? 



Ce trebuie sa mai stii despre zatul de cafea? 
Inca 4 remedii extraordinare:


1. Exfoliantul perfect
Niciun exfoliant de pe piaţa produselor cosmetice nu va funcţiona mai bine decât zaţul de cafea sau cafeaua măcinată şi combinată cu diverse uleiuri care hidratează pielea şi o lasă catifelată. Amestecă zaţul de cafea cu puţin ulei de măsline presat la rece, masează întreg corpul folosind mişcări circulare, după ce în prealabil ai umezit pielea sub duş. Dacă ai răbdare să stai câteva minute să acţioneze, ar fi minunat, înainte de a îndepărta exfoliantul. Zaţul de cafea poţi să îl mai conbini şi cu ulei de migdale sau de avocado, capsule cu vitamina E şi A. Repetă procedura de două ori pe săptămână.
2. Redă elasticitatea tenului
Zaţul de cafea amestecat cu un albuş de ou poate să facă minuni şi pentru tenul tău. Amestecă 1/4 cană cu zaţ de cafea cu un albuş de ou, aplică pe faţă executând un masaj uşor şi lasă să acţioneze până se usucă, după care îndepărtează cu apă călduţă.
3. Conferă strălucire părului!
După ce ai umezit părul, masează scalpul cu zaţ de cafea, lasă puţin să acţioneze şi continuă cu ritualul tău de spălare a părului. Vei avea un păr mătăsos şi strălucitor.
4. Adaugă-l în gelul de duş!
Poţi să pun zaţ de cafea în gelul tău de duş ca să obţii un gel de duş exfoliant.


Împachetările cu cafea te scapă de kilograme


Dacă îţi permiţi câteva şedinţe la un salon de înfrumuseţare, reţine că împachetările cu cafea sunt un adevărat miracol atât pentru pielea ta, cât şi pentru siluetă, potrivit specialiştilor în tratamente corporale.

Beneficiile tratamentului cu cafea
Slăbeşti rapid şi uniform
Elimină excesul de apă din organism
Elimină depozitelor de grăsime
Pielea devine fermă şi catifelată
Energizează organismului şi reduce stresul.



7 comentarii:

Ana Naghi on 13 iunie 2012 la 06:59 spunea...

uite sfatul tau ar putea completa articolul meu despre celulita!Asa strangem cat mai multe idei

Ana Naghi on 13 iunie 2012 la 07:00 spunea...

sa stii ca nu ma supar daca imi comentezi articolele,poti aduce completari

Calin Andreea Daniela on 13 iunie 2012 la 21:17 spunea...

Chiar nu am stiut toate aceste lucruri...Multumim de sfaturi :*

Bubu Blog on 14 iunie 2012 la 02:47 spunea...

Nici eu nu am stiut dar le-am aflat pe parcurs...

Anonim spunea...

ULEIUL DE ARGAN COSMETIC BIO.DESCRIERE:Mai natural decat acest ulei nu se poate, fiind foarte hranitor si hidratant. Vei obtine o piele foarte frumoasa, echilibrata si relaxata. Nu contine nici un fel de colorant artificial, parfum sau conservanti ce irita pielea.
Este realizat din nucile arborelui de argan (Argania Spinosa) si cantareste mult mai putin decat alte uleiuri. Prin actiunea sa tripla de regenerare, hidratare si anti-oxidare, uleiul de argan este un tratament complet de ingrijire a pielii.
Uleiul de argan are un continut foarte bogat in vitamina E (tocoferoli), care are incredibile proprietati de vindecare si de hidratare si este unul dintre cei mai puternici antioxidanti biologici in neutralizarea radicalilor liberi.
Proprietati:
este folosit ca un tratament facial de noapte, extrem de hranitor, sau ca un protector al pielii la soare la temperaturi extreme (scazute sau ridicate)
imbunatateste elasticitatea pielii si reduce semnele de imbatranire cauzate de soare, vant, stres si deshitratare
ajuta la repararea parului, elimina matreata si reda stralucirea si puterea parului
este recomandat pentru ingrijirea unghiilor; unghiile rupte se vor regenera mult mai repede
folosit in masaj, in tratarea artritei sau a durerilor musculare
extrem de eficient impotriva reumatismului
efectele uleiului de argan sunt uimitoare asupra unor afectiuni ale pielii (psoriazis, eczeme)

100% pure (Argania spinosa (L.)), provenit din culturi organice controlate. DACA SUNTETI INTERESATE DE ACEST AUR AL MAROCULUI CUM I SE MAI SPUNE IN MAROC,VA STAU LA DISPOZITIE,SUNT DIREC IMPORTATOARE DE PRODUSE COSMETICE DIN MAROC,ULEI COSMETIC BIO,LA 50 ML,100 ML,TOATE PRODUSELE SUNT ORIGINALE DIN MAROC,SI AU CERTIFICAT ECOCERT.DE ASEMENEA PROD.SE VAN SI IN SISTEM EN-GROSS,SI EN-DETAIL,PT CINE VREA SA ISI CREASCA VENITURILE POATE SA INCEAPA O AFACERE F.COMODA SI USOARA VANZAND DE ACASA LA CUNOSTINTE,PRIETENE,PE NET SAU CUMPARAND DOAR EN-DETAIL(LA BUCATA)CALITATEA ACESTUI ULEI RAR ESTE NEMAIPOMENITA,CINE A INCERCAT A VAZUT DIFERENTA,ESTE CEL MAI BUN ANTIRID,SI CEL MAI RENUMIT ULEI PT CALITATILE SALE INEGALABILE,NU CONTINE NICI UN FEL DE SUBSTANETE CHIMICE,SAU PARABENII,CUM SUNT TOATE COSMETICELE DIN COMERT CHIAR SI CELE MAI SCUMPE CREME,AM PATIT-O EU PE PROPIA-MI PIELE CU O CREMA CARE A COSTAT 100 RON..DE LA O FIRMA RENUMITA DIN FRANTA SI NU ERA ATAT DE PURA PE CAT PAREA DUPA CE AM CITIT INCREDIENTELE..DECI MARE GRIJA LA CE CUMPARAM,ORCE FEMEIE MERITA UN RASFAT PT A ARATA TANARA SI FRUMOASA MERE!VA ASIGUR CA PRETURILE SUNT CELE MAI MICI DE PE PIATA ACTUALA,CALITATE-PRET GARANTATA!!!emailul meu daniela__vlascu@yahoo.com de asemenea se pot vedea poze si pe fb vlascu bocsan daniela ,va pup pe toate,si o zi minunata va doresc "tinerete fara batranete",felicitari pt blog,este f .reusit si interesant.

Bubu Blog on 21 iunie 2012 la 02:17 spunea...

Multumesc tare mult, cand o sa am nevoie cu siguranta voi apela :*

Chabu on 1 iulie 2012 la 04:58 spunea...

dar oare nu este periculos zatul de cafea pentru tevile de scurgere de la cada? eu stau la casa si mi-e putin teama sa nu se infunde vreo teava...

Trimiteți un comentariu

 

Bubu blog Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Ugg Boots Sale | web hosting