5 trucuri pentru unghii frumoase

Publicat de Bubu Blog la 11:28
Reacții: 
Manichiura este unul din cele mai reprezentative atribute ale frumusetii feminine.
1. Mentine-ti unghiile la o marime potrivita - desi pentru multe domnisoare/doamne tentatia de a purta unghii lungi este coplesitoare, s-ar putea ca rezultatul sa nu corespunda asteptarilor, intrucat probabilitatea ca acestea sa se rupa este considerabila.

2. Nu folosi prea des oja - exista credinta potrivit careia lacul de unghii (oja) iti protejeaza unghiile, dar, in unele cazuri, acesta nu face altceva decat sa le deterioreze. E posibil ca, in timp, unghiile sa devina casante, astfel incat se recomanda ca oja sa se inlature doar cu dizolvant.

3. Hidrateaza-ti unghiile - dupa ce unghiile au fost sterse cu dizolvant se recomanda aplicarea unui strat de crema hidratanta dupa utilizarea lui, pentru a preveni aparitia iritatiilor si a deshidratarii la nivelul cuticulelor. De asemenea, daca mainile intra des in contact cu apa, este recomandata o crema care contine silicon.

4. Renunta la ticurile nervoase - foarte multe persoane au obiceiul nesanatos de a-si roade unghiile, de a trage cu dintii cuticulele sau de a bate cu degetele in masa. Pe langa faptul ca dantura poate avea de suferit si unghiile vor fi inestetice. In aceste cazuri, se recomanda o mai mare stapanire de sine si constientizarea ticurilor respective, astfel incat ele sa inceteze.

5. Curata unghiile de cuticule - inainte de aceasta procedura, tineti mainile in apa calduta timp de cel putin 5 minute, iar cuticulele vor fi mult mai usor de indepartat astfel. In aceasta etapa, e important sa nu impingeti prea tare cuticulele (va puteti rani si, de asemenea, exista riscul ca procesul normal de crestere a unghiei sa fie compromis).

1 comentarii:

Radu Adina on 26 iunie 2012, 02:53 spunea...

Deci trebuie sa le dau cu crema

Trimiteți un comentariu

 

Bubu blog Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Ugg Boots Sale | web hosting