Cum sa iti faci unghiile sa para mai lungi

Publicat de Bubu Blog la 11:30
Reacții: 
Unele femei nu reusesc sa tina unghiile lungi, oricat de mult ar incerca. Cu toate acestea, exista cateva trucuri pe care le poti pune in practica, pentru a crea iluzia de lungime, chiar si atunci cand unghiile sunt scurte.
Incepe prin curatarea unghiilor. Aplica lotiune pentru a inmuia cuticulele, dupa care taie-le. Impinge cuticula ramasa cu o pila speciala de unghii.

Utilizeaza un creion de manichiura frantuzeaza, chiar daca unghiile nu sunt suficient de crescute. Banda alba va crea iluzia ca unghiile au crescut. Daca nu doresti sa folosesti trucul cu manichiura frantuzeasca, foloseste o culoare tare, o nuanta inchisa, cele mai potrivite pentru femeile care intampina aceasta problema.

Cum sa iti pastrezi unghiile sanatoase in anotimpul rece

Nu iti lasa unghiile fara lac sau oja. Fa-o doar in momentele in care vrei sa folosesti o solutie pentru cresterea acestora.

Ai grija cand tai unghiile si nu le taia de la baza. Daca o vei face, risti sa te ranesti si sa oferi unghiilor un aspect neingrijit. Sub nicio forma nu iti roade unghiile. Daca ai acest obicei, fa tot posibilul pentru a scapa de el inainte de a deveni o dependenta.

De asemenea, este foarte important sa stii ce lac sau ce oja se potriveste pentru unghiile tale. Daca observi ca acestea se ingalbenesc, sub nicio forma nu le mai folosi.

3 comentarii:

Calin Andreea Daniela on 20 iunie 2012, 22:58 spunea...

multam de sfaturi!

Bubu Blog on 21 iunie 2012, 02:23 spunea...

cu multa placere

Radu Adina on 26 iunie 2012, 02:52 spunea...

Eu nu mi le rod ;) si nu mi le-am mai taiat de la baza de cand mi le taia mama in clasele I-IV

Trimiteți un comentariu

 

Bubu blog Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Ugg Boots Sale | web hosting