Trucuri ca unghiile sa creasca mai repede

Publicat de Bubu Blog la 11:33
Reacții: 
Daca esti o persoana care gesticuleaza atunci cand vorbeste, mainile si unghiile vor juca un rol important in imaginea ta. Ce-i de facut daca vrei ca unghiile tale sa arate cat mai bine si sa nu te mai simti prost atunci cand se rup.
Ratele de crestere a unghiilor variaza. In medie, acestea cresc aproximativ un centimetru si jumatate intr-un an.
Cresterea unghiilor variaza si in functie de starea nutritionala a persoanei. Daca esti dreptaci, unghiile de la mana dreapta vor creste mai repede si invers. De asemenea, unghiile de la degetele mai lungi vor creste mai repede.

Varsta si perioada anului au un rol important in cresterea ungiilor. Unghiile cresc mai repede vara si la persoanele sub 30 de ani.

Dieta este foarte importanta. Dietele extreme, in special cele scazute in proteine pot incetini cresterea unghiilor. Ai grija sa ai o dieta echilibrata pentru a oferi vitaminele si mineralele necesare cresterii unghiilor. Daca este cazul, ia un supliment alimentar.

Starea generala de sanatate conteaza la fel de mult. Exista foarte multe boli ce pot incetini cresterea unghiilor sau sa le faca mai fragile. Printre aceste boli se numara cele renale, cele tiroidiene si cancerul. Daca crezi ca unghiile tale nu cresc cum ar trebui, mergi la doctor.

De asemenea, pentru o crestere mai rapida a unghiilor trebuie sa iti folosesti mainile cat mai mult. Circulatia sangelui din maini are un rol important in cresterea ungiilor. Cantatul la pian sau tastarea la computer sunt modalitati bune de a pune sangele in miscare.

Este surprinzator, insa si rosul unghiilor le poate face sa creasca mai repede, desi nu este recomandat.

Nu in ultimul rand, ingrijirea este foarte importanta. Unghiile ingrijite cresc mai repede, in comparatie cu cele rupte si care nu primesc atentie.

4 comentarii:

Calin Andreea Daniela on 20 iunie 2012, 22:56 spunea...

inseamna ca de-asta imi cresc mie asa repede , ca butonez la tastatura :))

sti de concursul de pe blogul meu? nu mai stiu daca ti-am spus...
http://anfreutza.wordpress.com/2012/06/20/concurs/

Bubu Blog on 21 iunie 2012, 02:22 spunea...

Nu stiam ca ai un blog iubita :*

Radu Adina on 26 iunie 2012, 02:49 spunea...

si mie imi cresc repede dar mi se si rup la fel de repede

Bubu Blog on 27 iunie 2012, 11:11 spunea...

Mie la fel, foarte repede, am noroc ca sunt foarte rezistente!

Trimiteți un comentariu

 

Bubu blog Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Ugg Boots Sale | web hosting